VELKOMMEN TIL HOW BY CHARLOTTE ELSTED

HOW by Charlotte Elsted råder over 200 m2 smukke, lyse lokaler opdelt i barbershop, frisørsalon og specialsalon for parykker og hårextensions. Vi arbejder altid målrettet på at opfylde dine drømme om et smukt og lækkert hår – Velkommen til HOW.

HISTORIEN OM HOW
House of Waldorf har været banebrydende inden for hår og hårløsninger i mere end 30 år. Alle vore medarbejdere er jævnligt på kurser, således at vi altid kan tilbyde dig den aller bedste og mest tidsvarende klip og styling.

Vi rejser jævnligt til messer og kurser i Asien, USA og Europa for at være på forkant med udviklingen og vi kommer hvert år hjem med fantastiske nyheder og idéer.

BY CHARLOTTE ELSTED
I 2009 overtog Charlotte Elsted forretningen efter Finn og Kirsten Waldorf. De gamle håndværksmæssige traditioner og den livslange erfaring som Finn Waldorf havde blev dermed videreført til næste generation.

Med Charlotte kom også nye toner i House of Waldorf. Charlottes baggrund som model og stylist tilførte et nyt aspekt til den ’gamle’ virksomhed. Det handler nemlig ikke kun om hår. Om at afhjælpe hårproblemer. Det handler også om at få et nyt look. Alle kunder tilbydes derfor en total styling, når de kommer hos HOW.
Læs mere om vore kompetencer

LYSE LOKALER
Lokalerne på Dalgas Boulevard 59 er store og lyse – og her er garanteret højt til loftet. Salonerne har mulighed for at du kan sidde i fred og ro i seperate er kabiner og prøverum, hvis du har behov for det. Find os her

KONTAKT OS
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Konsultation er altid gratis og uforpligtende.
Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os

Member of International HAIR PLUS Association

CHARLOTTE ANBEFALER
www.houseofwaldorf.dk
www.splendidhair.dk
www.shop.houseofwaldorf.dk
www.menscuttingclub.dk
www.udenhår.dk
www.makeupartist.dk