CHARLOTTE ELSTED

Charlotte er ejer af HOW og er ansvarlig for paryk- og engrossalget. Charlotte har mange års erfaring med hår, makeup og styling hvilket gennemstrømmer hele salonen. Det er ikke nok at tænke hår – hår gør det ikke alene, men hvis vi medtænker farver, makeup og stil kan man virkelig underbygge og skabe en personlighed så alt kommer til sin ret” udtaler Charlotte. Hun fortsætter: “Jeg håber at du, når du går ud af døren i HOW føler dig ny, glad og forskønnet.”
Charlotte har telefontid man, tors, fre kl 12-13.
Ellers skriv til Charlotte: charlotte@houseofwaldorf.dk

JEANETTE

Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og hun laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal komme til når du skal have unik opsætning til bryllup eller de smukkeste hairextensions.

LORENE

Med Lorene i teamet, har vi har fået en specialist udi økologi i huset. Som tidligere topstylist hos Zenz, er Lorene inde i alt hvad der rør sig indenfor ”grønne” behandlinger. Lorene behersker Vidal Sassoons klippeteknikker og hun er en mester i pageklip og korthårsfrisurer.

CHRISTOFFER

Det er den noble fremtoning og det ulastelige ydre der møder dig, når du kommer hos Christoffer. Skægtrimning, barbering og trendy herreklip er i højsædet. Nu rykker han også ind til damerne i HOW hvor han tryller med farve og saks.

SABRINA

Sabrina er en vidunderlig humørbombe. Hun skaber naturlige hårløsninger til mænd og hun er klar med sin saks og sine kreative ideer, når det gælder trendy klip & farve.

DITTE

Ditte har hele 30 års erfaring i frisørfaget og den personlige service altid er i højsædet. Ditte kan trylle med både saks, farver og makeup og driver sideløbende med HOW også en lille salon på Christiansborg.

DIANA

Diana er en meget erfaren frisør, der selv har haft egen salon. Diana er kreativ og detaljeorienteret i sit arbejde og så er hun tilmed skøn at se på. Nu er vi så heldige at få hende lokket til Roskilde, men med hjemlig adresse i Stenløse, var hun nem at overtale. Diana har selv 2 børn, så der er ingen tvivl om at vores mange børnekunder, fortsat, vil få fantastik service.

KARINA

Det er det store smil og glade fremtoning der vil møde dig når du kommer til Karina. Glæd dig til at sætte dig i stolen og lad dig inspirere i Karinas store erfaring og iderigdom. Vi er glad og stolte over at Karina har valgt at slutte sig til vores team.

SØREN

Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed. Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

HENRIETTE

Henriette er vores uundværlige solstråle, der sidder med
ansvaret for det daglige regnskab og hvad dertil kommer.
Henriette er i forretningen tirsdag og torsdag kl 9-12.

ANSØGNINGER
Kunne du også tænke dig at arbejde hos HOW og være med til at sætte standarden for parykker, extensions, toupéer og andre hårprodukter i Danmark, så send en ansøgning til charlotte@houseofwaldorf.dk