CHARLOTTE ELSTED

Charlotte er ejer af HOW og er ansvarlig for paryk- og engrossalget. Charlotte har mange års erfaring med hår, makeup og styling hvilket gennemstrømmer hele salonen. Det er ikke nok at tænke hår – hår gør det ikke alene, men hvis vi medtænker farver, makeup og stil kan man virkelig underbygge og skabe en personlighed så alt kommer til sin ret” udtaler Charlotte. Hun fortsætter: “Jeg håber at du, når du går ud af døren i HOW føler dig ny, glad og forskønnet.”
Charlotte har telefontid man, tors, fre kl 12-13.
Ellers skriv til Charlotte: charlotte@houseofwaldorf.dk

JEANETTE

Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og hun laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal komme til når du skal have unik opsætning til bryllup eller de smukkeste hairextensions.

CHRISTOFFER

Skægtrimning, barbering og trendy herreklip er i højsædet. Det er den noble fremtoning og det ulastelige ydre der møder dig, når du kommer hos Christoffer. Intet overlades til tilfældighederne og du vil helt sikkert kunne få svar på alt hvad du vil vide om hår og skægpleje. Fodbold eller hundetræning vil også være et godt emne at debattere når du sidder i stolen J

DITTE

Ditte har hele 30 års erfaring i frisørfaget og den personlige service altid er i højsædet. Ditte kan trylle med både saks, farver og makeup og driver sideløbende med HOW også en lille salon på Christiansborg.

DIANA

Diana er en meget erfaren frisør, der selv har haft egen salon. Diana er kreativ og detaljeorienteret i sit arbejde og så er hun tilmed skøn at se på. Nu er vi så heldige at få hende lokket til Roskilde, men med hjemlig adresse i Stenløse, var hun nem at overtale. Diana har selv 2 børn, så der er ingen tvivl om at vores mange børnekunder, fortsat, vil få fantastik service.

AISHA

Aisha har været i gang i 3 år og er snart færdig med sin læretid. Aisha er dygtig med saksen og hun er helt i sit es, når der er noget med flet og påsætning af hår.
Aisha bor her på Frederiksberg, hvor også hendes 2 børn går i skole. Glæd dig til at sætte dig i stolen. Lige nu giver vi 25% i rabat på alle farvebehandlinger og klipninger hos Aisha.

KARINA

Det er det store smil og glade fremtoning der vil møde dig når du kommer til Karina. Glæd dig til at sætte dig i stolen og lad dig inspirere i Karinas store erfaring og iderigdom. Vi er glad og stolte over at Karina har valgt at slutte sig til vores team.

SØREN

Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed. Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

CHRISTINA

Ny i Roskilde. Glæd jer til d. 1. august. Christina rykker til HOW i Roskilde. Det er en rigtig roskilegenser vi får i teamet. Mange kunder kender hende fra gadebilledet, hvor hun, med sit tjekkede outfit, stråler om kap med solen. Store farvebehandlinger, lækker klip og masser af kreativitet – det er det, du vil møde, hvis du bestiller en behandling hos Christina. Book allerede nu, så du får sikret dig en tid efter sommerferien. HOLD ØJE med avisen og klip et gavekort ud. God sommer!

Mathilte

MATHILDE

Ny på Frederiksberg. Mathilde er vores nye elev. Hun er absolut ikke nybegynder, da hun allerede har været i gang i 2 år. Mathilde vil være den, der tager telefonen, når du ringer, hun kan farve hår og påsætte extensions og så er hun eminent til brynstyling og farvning af vipper. Glæd dig til at blive betjent af Mathilde – hun er en af de elever, der bliver rigtig dygtig.

ANNA ASTRID

NY på Frederiksberg. Anna Astrid – Nye tider nye skikke. Det er tid til et kvindeligt ansigt i vores barbershop.
Da vi mødte Anna og så hendes arbejde, var der ingen tvivl. Hun er den nye barber i Mens Cutting Club.
Anna kommer fra Hamborg, hvor hun har i 15 år, haft sin egen salon, arbejdet på Teater: ”Hamburger Kammespiele” og for tysk tv. De seneste 9 år har Anna boet og arbejdet som frisør i Hillerød. Anna kan sit kram, er kreativ, sjov og så mestrer hun naturligvis alle former for klip og farve. Du vil møde Anna i både HOW og i barbershoppen. Tag godt imod Anna – du vil føle dig så godt betjent.

HENRIETTE

Henriette er vores uundværlige solstråle, der sidder med
ansvaret for det daglige regnskab og hvad dertil kommer.
Henriette er i forretningen tirsdag og torsdag kl 9-12.

ANSØGNINGER
Kunne du også tænke dig at arbejde hos HOW og være med til at sætte standarden for parykker, extensions, toupéer og andre hårprodukter i Danmark, så send en ansøgning til charlotte@houseofwaldorf.dk